Taxi diensten goedkoopste en hoge kwaliteit taxi en luchthavenvervoer

Taxi en goedkope luchthavenvervoer

onze ervaring taxichauffeurs zijn klaar 24/7 om onze klanten te bedienen om ze veilig naar hun bestemming te brengen. Goedkope Taxi Antwerpen Tarieven en 40 taxis en taxi busjes en luchthavenvervoer

onze taxi diesten

bent u op zoek naar personenvervoer taxiservice? wij bieden taxidiensten van punt a naar punt b. binnen 15 minuten kunnen we taxidiensten aanbieden in gebieden die we op onze website hebben vermeld. wij direct of onze vervoer taxi partners zullen dienen.

wij bieden luchthavenvervoer van topkwaliteit. onze prijzen zijn de goedkoopste in de markt. we hanteren exacte taxinormen die worden gehandhaafd door de vlaamse overheid. we bedienen niet op privéauto’s, maar alleen gereguleerde taxi’s met vergunning bedienen luchthavenvervoer.

we bieden taxidiensten van topkwaliteit aan de arbeiders in de haven en bedrijven in de haven. onze prijzen zijn de goedkoopste in de markt. we hanteren exacte taxinormen opgelegd door de Vlaamse overheid. we hebben geen privé-auto’s, alleen gereguleerde taxi’s met vergunning dienen voor havenarbeiders en bedrijven in de haven.

zoekt u taxivervoer voor huwelijk? of organiseer je een verjaardag en heb je vervoer nodig?
organiseert u een seminarie voor uw bedrijf of kantoor? wij zorgen voor uw transport.

heeft u een taxi nodig om uw kind naar school te brengen? of zoek je ze om van school af te halen? met uw toestemming kunnen wij dat voor u doen. of een school heeft een taxi nodig om kinderen terug te brengen naar hun woonplaats of naar school te komen.organiseert u een seminarie voor uw bedrijf of kantoor? wij zorgen voor uw transport.

heb je een pakje? heb je geen tijd om zelf te gaan? wij kunnen uw belangrijke pakketten binnen no-time bezorgen. u bestelt ons en wij bezorgen uw pakket 24/7 op elk gewenst moment en op elke afstand.

heb je een taxi nodig om naar het ziekenhuis te gaan of terug te komen? wij kunnen u veilig naar het ziekenhuis brengen en/of terugzetten. als u patiënten heeft die u voor vervoer wilt regelen. wij zullen hiervoor zorgen.

call center, phone, service-1027585.jpg
faq ask often 2639692

Veel Gestelde Vragen

volgens de nieuwe wet van de Vlaamse regering. er zijn verschillende tarieven die verschillende bedrijven hanteren. Maar tarieven wel duidelijk vermelden in de auto als je een taxi neemt. onze online tarieven zijn veel goedkoper dan de tarieven in taximeter. Maar toch moet die prijs als vaste prijsafspraak in de meter worden vermeld. voor meer informatie over prijzen raadpleeg onze pagina taxiprijzen

Er zijn twee soorten taxi’s die wij aanbieden voor personenvervoer.

Taxi’s voor 4 passagiers en taxi’s voor 8 passagiers.

  • Ja, u kunt altijd een factuur opvragen.
  • u kunt ons een e-mail sturen op booking@taxiprovincie.com of u kunt ons bellen op +32471220045 of u kunt uw taxichauffeur vragen om u een factuur te geven.

u kunt uw taxi bestellen via het formulier op onze webpagina taxi berekenen, u ziet uw exacte taxiprijs en kunt direct bestellen. of u kunt ons bellen op +32471220045 of u kunt een whatsapp sturen via de link op onze website. of u kunt het formulier op onze website invullen. We zullen uw boeking ontvangen en onze webtarieven zijn automatisch van toepassing op die boeking.

  • Ja, wij kunnen kinderen ophalen.
  • Hier hebben we uw schriftelijke toestemming nodig, ondertekend door de voogd of verantwoordlijke van het kind. 
  • Ja, u kunt uw taxi annuleren, indien deze nog niet onderweg is om de klant op te halen.
  • Indien de taxi al vertrokken is naar de klant zijn wij verplicht om annulereningskosten aan te rekenen hiervoor.
  • In dit geval moet de klant het tarief betalen vanaf het vertrekpunt van de taxi.
  • soms regelen we een taxi van veraf en als de taxi wordt geannuleerd, verliest de chauffeur veel tijd. 
taxi via whatsapp
1
Scroll to Top
%d bloggers like this: